Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je PaperTime s.r.o. IČ: 10666699 se sídlem Pod Cihelným vrchem 1030, 264 01 Sedlčany zapsaný/á v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Sedlčany
    (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

adresa: Pod Cihelným vrchem 1030, 264 01 Sedlčany

e-mail: info@papertime.cz

telefon: 732 213 484

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky, e-mailem, nebo telefonicky:
  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • poštovní adresa
  • telefon
  1. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy. 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je 
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby. 
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • plnění právních povinností vůči státu,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit. 
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje 
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). 
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle po dobu stejné činnosti podníkání fyzické odoby, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu. 
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže. 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby 
  • podílející se na dodání zboží/služeb/realizaci plateb na základě smlouvy, 
  • zajišťující služby provozování e-shopu (WordPress, WooCommerce ) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby
  • zajišťující účetní služby.
  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb a cloudových služeb. 

VI.

Zpracovatelé osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • poskytovatel služby Mailchimp,
  • společnosti HotJar, Google, Facebook, Seznam
  • případně další poskytovatel zpracovatelských softwarům služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

 

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte 
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, 
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR, 
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo e-mail správce uvedený v čl. III těchto podmínek. 
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména antivirové programy, šifrování dat, pravidelné zálohy, zamčená úložiště listin, zaheslované pracovní počítače a programy.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Skládačky z papíru,
které vás nadchnou

Zábavu si s našimi papírovými dekoracemi užije celá rodina. Hotové skládačky jsou navíc stylovým doplňkem interiéru a taky perfektním dárkem pro každého. Mrkni, co všechno jsme si pro tebe připravili!

Vyber si
Naše papírová rodina se každou chvilkou rozrůstá, a na své si tak přijdou nejen tradiční kočkomilové a pejskaři. Vyber si skládačku, která ti do oka padne nejvíc!
Doma poskládej
V obálce ti přijde nastříhaná skládačka, ke které stačí už jen štěteček a lepidlo — všechno najdeš v našem e-shopu. Postupuj podle jednoduchého návodu a za chvíli máš hotovo.
Poplácej se po rameni
Dobrá práce! Malé skládačky zaberou 20 minut, ty nejsložitější i několik hodin. Jedno je ale jisté! Skvělý pocit po poskládání budeš mít úplně vždycky.
Zútulni interiér
Teď už jen stačí namyslet, kam si své nové umělecké dílo vystavíš. A pak hurá zpátky do e-shopu, protože skládačky PaperTime jsou kapku návykové.

Skládačky z papíru pro děti

Naše skládačky doporučujeme pro děti od 7 let . Krásně rozvíjejí jemnou motoriku, kreativitu a schopnost soustředit se . Tvorba 3D parťáka navíc podporuje u dětí obrazovou a prostorovou představivost . A ta rozzářená očka po slepení posledního kousku jsou zkrátka k nezaplacení.

Skládačky z papíru, které myslí na planetu

Za každou jednu objednávku necháváme prostřednictvím organizace One Tree Planted zasadit jeden strom tam, kde to naše planeta potřebuje nejvíc. Věříme totiž, že každý jeden malý ekologický krůček se počítá!